Oergent fertiliteit

Zeer dankbaar ben ik voor mijn twee kinderen. De angst en onzekerheid nooit moeder te worden heb ik ook ervaren. Endometriose zorgde een voor het uitblijven van een zwangerschap. Gelukkig bleek IVF succesvol.

Tijdens mijn fertiliteitsbehandelingen vond ik het frustrerend dat er geen advies gegeven werd t.a.v. leefstijl. Endometriose, PCOS, overgewicht, insuline resistentie, leptine resistentie, voedingsdeficienties en chronische stress zijn voorbeelden van problemen die beïnvloedbaar zijn door leefstijl. De leefstijl die ik adviseer is wetenschappelijk onderbouwd. De onderzoeken hierover kunt u terugvinden op deze site.

Mijn eigen ervaring, de kennis als therapeut en idealisme t.a.v de gezondheid van het ongeboren kind, resulteerde in een multidisciplinair programma rondom fertiliteit. Dit programma kan gevolgd worden bij een kinderwens, PCOS, endometriose, overgewicht, herhaalde miskramen, het uitblijven van een zwangerschap en voor of naast een fertiliteitstraject.
Als orthomoleculair en kPNI therapeut begeleid ik je samen met een ervaren yogadocent professioneel naar een optimale leefstijl. Deze leefstijl is gericht op het verhogen van je vruchtbaarheid. Het leefstijl advies zal bestaan uit stressreductie, voeding en beweegadvies aangevuld met suppletie.

Mijn eigen vruchtbaarheidsproblematiek en ervaring als verpleegkundige zullen ondersteunend zijn aan een begripvolle begeleiding.

Neem gerust vrijblijvend contact op.
Tevens organiseer ik regelmatig de Lezing Fertiliteit en Leefstijl die je zonder kosten kan bijwonen.