Over mij

Mijn naam is Nienke,

Van kinds af aan ben ik geïnteresseerd geweest in de mens en zijn oorsprong. Dat resulteerde in een baan als kinder-hematologieverpleegkundige, orthomoleculair therapeut en de opleiding tot kPNI therapeut. Mijn ervaring als verpleegkundige en therapeut leerde en leert mij dat alleen symptomatisch behandelen beperkt is en dat elke ziekte vraagt om een integrale aanpak en ondersteuning.Ervaringen in mijn jeugd op het gebied van topsport en sport als cure zorgde tevens voor de drang naar kennis rondom deze integrale aanpak.

Het werken als orthomoleculair therapeut en de opleiding tot  kPNI therapeut leiden elke dag tot verbreding van die integrale kennis. Ik besloot mij te specialiseren in vruchtbaarheidsproblematiek vanwege mijn ervaring met ivf en het gemis toentertijd aan leefstijladvies, maar ook vanwege mijn karakter. Ik ben een hert zoals ze dat noemen in  Ayurveda. Perfectionist en tot in detail. Het kost mij simpelweg veel tijd om alle wetenschap te kunnen volgen en een gedetailleerd en op wetenschap gebaseerd behandelplan te maken. Er bestaat namelijk geen vast behandelplan of protocol.  Dit is ook de manier waarop ik samen met u werk. Ik wil dat u begrijpt hoe het behandelplan werkt en waarom het bij u zo werkt.

U kunt bij mij terecht voor een onderbouwd advies uw lichaam in balans te brengen en zo te optimaliseren voor een zwangerschap. Dit kan bij onbegrepen vruchtbaarheidsproblemen, gediagnosticeerde problematiek, en voor of tijdens een fertiliteitstraject.

Vriendelijke groet,

Nienke