Oergent en kPNI

Praktijk voor orthomoleculaire therapie en kPNI, gespecialiseerd in fertiliteit.

De naam Oergent verwijst naar de urgentie je genen de juiste leefstijl te geven.
Ons genetisch materiaal is niet aangepast op de hedendaagse voedselkeuze en leefstijl. Dit leidt in veel gevallen tot overgewicht , sarcopenie, depressie, burn out, diabetes type 2 en verminderde fertiliteit.
Ons genetisch materiaal heeft de juiste voedingstoffen,beweging, mindset, gedrag en ontspanning om onze gezondheid te waarborgen.
Lichamelijke en psychische aandoeningen zijn zelden een gevolg van een enkele oorzaak.

Als kPNI therapeut onderzoek en behandel ik aandoeningen vanuit de psycho-neuro en immunologie (PNI). Deze integratieve wetenschap is ontwikkeld door de Amerikanen Ader, Felten en Cohen. Uw behandeling zal bestaan uit verschillende interventies. Deze interventies zijn wetenschappelijk onderbouwd. De interventies liggen op het gebied van mindset, verandering van niet functionele lichamelijke of gedragsstrategieen, stressreductie, beweging en voedingsadvies eventueel aangevuld met suppletie.

Oergent is gespecialiseerd in fertiliteit. De interventies die ingezet worden zijn gericht op het verhogen van je vruchtbaarheid. Dit is vergt een individuele aanpak. Bij endometriose spelen andere problemen dan bij PCOS.
Yoga is een vast onderdeel van het 6 weekse programma Fertiliteit en Leefstijl. Waarom kunt u lezen in Fertiliteit, Stress en Yoga.